Mortar BCA

Mortar BCA

Blocurile BCA prezintă numeroase avantaje, precum greutatea redusă, dimensiunile precise, finisajul uniform și proprietățile excelente de izolare fonică și acustică. În comparație cu alte tipuri de cărămizi, blocurile BCA dețin o rezistență la compresiune mai mică și absorb mult mai puțină apă. Mortarul pentru BCA joacă un rol decisiv pentru […] mai mult »

Gard din BCA

Gard din BCA

Gardul din BCA prezintă numeroase avantaje, motiv pentru care câștigă tot mai multă popularitate. Întâi de toate, gardul din BCA se construiește foarte ușor și rapid, cu unelte de tâmplărie obișnuite. Se poate opta pentru un model standard sau pentru un model personalizat. Cu toate că este o opțiune mult […] mai mult »

Fabrica de BCA

Fabrică de BCA

BCA-ul este un material de construcție care câștigă tot mai multă popularitate, însă a fost produs prima dată în Suedia în 1923. De atunci și până azi, producția și utilizarea acestui material s-au răspândit în zeci de țări de pe toate continentele, fiind astfel testat în zone climatice diferite și […] mai mult »

Dimensiuni BCA

Dimensiuni BCA

BCA-ul este din ce în ce mai folosit datorită proprietăților sale foarte avantajoase. Are un conținut energetic moderat și oferă izolare termică și fonică, deoarece are o structură foarte aerată. BCA-ul este și un material ușor, nu arde, nu produce gaze toxice și poate suporta greutăți destul de mari. În […] mai mult »

Calculator BCA

Calculator BCA

Calculatorul BCA vă ajută să evitați pierderile de materiale în timpul construcțiilor, oferind o estimarea numărului de blocuri  necesare. Totuși, rezultatele oferite de calculatorul BCA sunt orientative, fiind bazate pe anumite condiții de lucru. Estimările pot varia în funcție de design, de caracteristicile construcției referitoare la dimensiuni și de calitatea […] mai mult »